top of page
504F63E8-3245-4FA2-9B7C-5C1F0384E36D.heic

FOUNDER -
CHARISCHA GAYADIEN

Ik ben Charischa en van kleins af aan heb ik een enorme passie voor Surinaams en Aziatisch eten en dan met name Indiaas eten.
In Suriname hebben veel gerechten een oorsprong in India, zoals Roti.

De Indiase keuken is dan ook een keuken die zijn invloed ver buiten India laat voelen. Ik ben al diverse keren in India geweest en heb daar dan genoten van de vele smaakexplosies die ik toen ervaarde.

 

Eén gerecht in het bijzonder trok altijd mijn aandacht. Eigenlijk mag ik het niet eens een gerecht noemen, omdat het meer street food is. Op elke hoek van de straat staat er wel een karretje met enorm lekkere… Pani Puri’s! In Nederland is deze snack vrijwel niet bekend, behalve onder de kenners dan. Er zijn ook niet heel veel plaatsen waar je Pani Puri’s kunt bestellen. Daarom besloot ik om zelf de grote stap te wagen door The Pani Puri Bar te openen.

Het is een ondergewaardeerde snack en dat wil ik veranderen. Iedereen die een Pani Puri eet is op slag verliefd op de smaak en de eenvoud ervan. Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een stukje bewustzijn bij mensen over de snack die Pani Puri heet. Als je een snelle hap wil, dan is een Pani Puri net zo lekker en praktisch als een patatje met. Maar wil je liever soul food, dan is een Pani Puri ook uitermate geschikt. Eigenlijk doe je een Pani Puri tekort door het een snack te noemen, maar doordat je ze zo eenvoudig naar binnen kunt werken, heeft het wel alle eigenschappen van een snack.

Stap in de wereld van The Pani Puri Bar en laat je verrassen door de veelzijdigheid van smaken.

Enjoy the taste explosions at The Pani Puri Bar!

 

 

Charischa Gayadien

TPPB HISTORY (1).png
bottom of page